Zavajajoče o zapisniku Liberalne akademije

V oddaji 24 ur in na spletni strani je POP TV objavil prispevek o domnevnem tajnem zapisniku Liberalne akademije glede razmer v Liberalni demokraciji Slovenije. Prepričani smo, da prispevek zahteva pojasnilo, saj vsebuje obilico netočnosti, zato se je predsednik Liberalne akademije odzval z naslednjim pismom:

Spoštovani gospod Vodušek,
v najavi Vašega 'korektnega' prispevka o 'krizi v LDS' v oddaji 24 ur danes v ponedeljek 22. 8. 2005 je napovedovalka kot povod za prispevek navedla 'tajni zapisnik' Liberalne akademije. Kot predsednik društva Liberalna akademija Vam zagotavljam, da niti zadevni niti noben drug zapisnik s sestankov Izvršnega odbora ali občnega zbora LA ni bil nikoli tajen. Zapisnik, o katerem ste govorili pa je bil poslan ne samo članicam in članom društva, ampak še vrsti drugih zainteresiranih, začenši s poslanci LDS v DZ. Torej ni govora o kakršnikoli tajnosti ali zaupnosti. Vsi materiali Liberalne akademije so Vam vedno na voljo v okviru delovnega časa našega tajnika gospoda Flajšmana.

Ne vem ali format Vaše oddaje dopušča popravke, vsekakor pa bi me veselilo, če bi napako lahko popravili.
S spoštovanjem in pozdravi
Darko Štrajn